Saturday, 19 November 2022

Onze hele wereld is een circus van totale misleiding waar helaas de meeste mensen permanent intrappen.De internetcensuur zoals ze die kennen in China wordt nu ook bij ons ingevoerd.Ergens in Brussel zit iets dat een Europese Commissie heet. Daar bivakkeren mensen die niet door ons zijn gekozen, maar die wel bepalen welke websites wij wel en niet mogen zien.Je zult dan de nieuwe Europese Digitale Identiteit  nodig hebben om überhaupt toegang te krijgen tot internet en wanneer je eenmaal die toestemming hebt, dan zal je alleen die websites te zien krijgen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.Ons leven wordt digitaal en bij die digitale wereld hoort een digitale entiteit.Die identiteit staat centraal in alles wat je doet in het leven. Alles, maar dan ook letterlijk alles wordt daaraan gekoppeld.Alle zaken waar jij als burger mee te maken zult krijgen gaan dan via jouw digitale identiteit.

Censuur en nog veel meer censuur. Dit is de enige manier waarop de ze de New World Order erdoor kunnen drukken. Of zoals George Orwell had kunnen schrijven: Censuur is vrijheid van meningsuiting. Daarom kwamen er jaren geleden al de eerste alternatieve nieuws websites waar men wel probeerde de waarheid te brengen. Dit waren echter allemaal zonder uitzondering websites die werden gerund en geschreven door onbetaalde vrijwilligers die met hart en ziel probeerden het slapende deel van de bevolking wakker te krijgen.

Om uiteindelijk het communistische New World Order systeem te kunnen implementeren is het absoluut noodzakelijk dat burgers die vrijheid van contant geld kwijtraken. Daarom is het noodzakelijk dat alles digitaal gaat en je maar heel beperkt kun besluiten over wat je met je geld doet.De wereld heeft het afgelopen jaar kunnen oefenen met het coronapaspoort, de voorloper van de door de EU gewenste digitale identiteit.Alle WEF lakeien de meest strategische posities bezetten in nationale overheden en dus ook bij Nederland.Aangezien het allemaal gaat om het slopen van de financiële onafhankelijkheid van burgers zit Sigrid Kaag, een van Schwab’s favorieten, op het Ministerie van Financiën en doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de baas trots op haar kan zijn.

Het World Economic Forum  steeds meer dicteert wat er op deze wereld gebeurt.De EU die ooit werd opgericht om vrij reizen mogelijk te maken is nu precies het tegenovergestelde, want volgens de Nederlandse overheid mag je binnenkort alleen ‘vrij reizen’ met een coronapaspoort(Bron).

..................................................................................................................

Er zal een groot deel van de wereldbevolking dienen te verdwijnen totdat er een voor hen acceptabel aantal zal overblijven. De mensen die overblijven zullen als slaven leven in een communistische dictatuur.Jacques Attali werkte in 1981 mee aan het boek ‘The future of life’, Hij was toen adviseur van François Mitterrand: “In de toekomst zal een ​​manier moeten worden gevonden om de bevolking te verminderen. We beginnen met oude mensen, want zodra ze ouder zijn dan 60-65 jaar, leven mensen langer dan ze produceren en dat kost de samenleving veel. Dan de zwakken, dan de nuttelozen die de samenleving niet helpen, want er zullen er altijd meer zijn, en bovenal, uiteindelijk de dommen. Euthanasie, gericht op deze groepen; Euthanasie zal in alle gevallen een essentieel instrument moeten zijn in onze toekomstige samenlevingen. Natuurlijk zullen we geen mensen kunnen executeren of kampen bouwen. We verwijderen ze door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. Overbevolking, en meestal nutteloos, is economisch te duur.We zullen iets vinden of veroorzaken, een pandemie die zich richt op bepaalde mensen, een echte economische crisis of niet, een virus dat oude mensen of te dikke mensen fataal wordt, het maakt niet uit, de zwakken zullen eraan bezwijken, de angstige en domme mensen zullen erin geloven en zoeken een behandeling. We hebben ervoor gezorgd dat er een behandeling is, een behandeling die de oplossing zal zijn. De selectie van idioten gaat dan vanzelf: je gaat zelf naar de slachtbank”.Feitelijk is dit precies wat er momenteel gaande is...

Het idee van een onafhankelijke journalistiek die de regering controleert is compleet verleden tijd. Hier in het westen zien we dat de kranten niets anders doen dan het overheid narratief naar buiten brengen.Links, zwart en moslim belicht de NOS positief of niet-kritisch, terwijl in gelijke nieuwsgevallen rechts, blank en niet-moslims genegeerd of negatief worden bejegend.


 Onze regeringen worden direct en indirect aangestuurd door de Amerikaanse deep state / CIA. Aangevuld met economische en monetaire oorlogsvoering. Letterlijk IEDERE serieuze politicus en journalist weet dat. Uit carriereoverwegingen en angst spelen ze echter liever mee. https://www.bitchute.com/video/bGFiBqHbjAhs/

No comments:

Post a Comment